مسابقه پخت انواع آشهای ایرانی - cul - مدیریت امور فرهنگی
مسابقه پخت انواع آشهای ایرانی

مسابقه پخت انواع آش های ایرانی
معیار های داوری:
طعم و مزه، بافت و قوام، استفاده از دورچین مناسب و خلاقانه
جایزه نفرات برتر نفر اول :۷٫۰۰۰٫۰۰۰میلیون ریال
نفر دوم : ۶٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون ریال
نفر سوم : ۵٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون ریال
(ویژه دانشجویان دانشگاه کوثر)
زمان: دوشنبه ۲۴ آذر ماه ، ساعت ۱۲
مکان : غرفه ایستگاه فرهنگی دانشگاه
جهت ثبت نام در مسابقه، نام و نام خانوادگی، شماره تماس و عنوان آش مورد نظر را به ایدی زیر در پیام رسان ایتا ارسال نمایید
@Mohammadzadehn توجه: در دانشگاه فقط داوری غذاهای مورد نظر انجام می پذیرد.
┈┄┅═✾══✾═┅┄┈
#امور_فرهنگی_و_اجتماعی_دانشگاه_کوثر
http://cul.kub.ac.ir
https://eitaa.com/farhangikub1
️https://zil.ink/farhangikub
#برگزار_شد
(مسابقه پخت انواع آش های ایرانی ) نفرات برگزیده:
نفر اول : فاطمه صحرانورد--- آش دندونی
نفر دوم : فاطمه علیرضایی --- آش رشته
نفر سوم : فاطمه اسلامی --- آش اماج
نفرات شایسته تقدیر:
نفر چهارم: زهرا رحمانی --- آش مستوه
نفر پنجم: شیوا حیدری --- آش یارمه
افراد برگزیده جهت دریافت هدیه به آیدی زیر پیام دهند: @Mohammadzadehn افراد شایسته تقدیر جهت دریافت هدیه به امور فرهنگی دانشگاه (اتاق 203) مراجعه نمایند.